Bérmérés
Bérmérés

Időt szeretne spórolni saját mérőszobájának? Nem gazdaságos üzemeltetni egy jól felszerelt labort? Kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő technológiát az adott kihíváshoz és a lehető leggyorsabban kivitelezzük a mérést.
 

2 mins to read
Gép Értékesítés
Gép Értékesítés

Az általunk kínált mérőgépek a legjobb ár-érték arányt képviselik számos szegmensben. Jöjjön el és tegyen próbát, hozzon minta alkatrészt, amin demonstráljuk a mérőgépek képességeit!
 

5 mins to read
Mérnöki Szolgáltatások
Mérnöki Szolgáltatások

Mérnök csapatunk a garancia, hogy igény esetén nem csak mérési eredményeket prezentálunk! Szerszámmérnöki konzultációban, mérősablon és robotfej tervezésben is számíthat ránk! Minden esetben teljes megoldást szállítunk, a tervezéstől a kivitelezésig. Bízza ránk problémáját!

4 mins to read

Fiatalos Lendület

Az Y és Z generáció képviselteti magát vállalatunknál, amely lendületünk motorját jelenti. Megalkuvás mentesen tekintünk feladatainkra, amelyek megoldásában több éves tapasztalatunk van segítségünkre. Elhivatottság, motiváció, tenni akarás, ezek csapatunk fő hívó szavai.

Precizitás mesterfokon

Precizitás mesterfokon

Világszínvonalú mérőeszközök, nagyteljesítményű szoftverek: mindez mit sem érne a magasan képzett és elkötelezett mérőszemélyzet nélkül. Büszkék vagyunk fő értékünkre, a Csapatunkra, akik megküzdenek minden szakmai kihívással.

Egyéni konfigurációk

Minden Partnerünk más és más, eltérő igényekkel. Tiszteljük a különbözőséget, amit személyre szabott ajánlatokkal és gépfelépítéssel támogatunk. A moduláris kialakításnak köszönhetően konfigurációinkat minden esetben a felhasználási környezet (munkatér, automatizáltsági fok, kiértékelés komplexitása) függvényében optimalizáljuk. Amennyiben még ez sem nyújtana megfelelő megoldást, egyedileg egyeztetünk a gyártóval.

Támogatás

Géptelepítés, kalibrálás, oktatás, karbantartás, teljes körű műszaki támogatás: nálunk a vásárlással nem ér véget a figyelem, ekkor kezdődik a hosszútávú partnerkapcsolat.

Támogatás
Tanúsítvány
ISO-9001 Tanúsítvány
HVG Ajánlott Cég
Vállalható Üzleti Szereplő
ISO-9001
Tanúsítvány
HVG
Ajánlott Cég
Vállalható
Üzleti Szereplő