Oktatás


Társaságunk teljes támogatást nyújt az általunk forgalmazott szoftverekhez online és helyszínen egyaránt vevői igények szerint. Partnereink a következő esetekben veszik fel velünk a kapcsolatot leggyakrabban:

  • Új munkavállalók oktatása a mérőszoftver teljes értékű használatára
  • Helyszíni oktatás olyan partnereknek, akik harmadik féltől vásárolták mérőgépüket, ahol a beszállító nem rendelkezik európai jelenléttel
  • Használt gépvásárlás esetén, ahol az eladó nem rendelkezik oktatói képességekkel
  • Specifikus kérdések esetén, ahol akár egy pár perces konzultáció segítségével megoldást találunk a problémára
  • Amennyiben partnereink minket bíznak meg egy harmadik féltől vásárolt gép telepítése kapcsán, a szoftverek oktatását megtartjuk a helyszínen külön díj felszámolása nélkül

Oktatás 1
Oktatás 2

Kérdése van oktatással kapcsolatban? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségen: office@zalner.hu

Rational Dmis – koordináta mérőgépekhez

Fedezze fel a Rational DMIS metrologiai szoftvert a Hexagon Manufacturing Intelligence-től, mely a koordináta-mérőgépekkel (CMM) végzett mérési folyamatokban nyújt segítséget, különösen a hatékony 3D méretellenőrzésben. Ez a program célja a pontos mérési adatok gyors és hatékony rögzítése, elemzése és jelentéskészítése, amely kulcsfontosságú a prémium minőségű gyártáshoz. A RationalDMIS indulása óta teljes mértékben jóváhagyást kapott a felhasználóktól az intuitív, erőteljes és hatékony funkciói miatt. Teljes mértékben megfelel a DMIS szabványoknak, valamint az ISO2209:2003 nemzetközi szabványoknak.

Az ANSI QIF (Quality Information Framework) szabvány által támogatott mérési rendszer lehetővé teszi az interoperabilitást más mérési és CAD/CAM szoftverekkel, így könnyebb az adatcsere és az összehasonlítás más rendszerekkel.

Oktatás 3

A Rational DMIS egy sokoldalú szoftver, amely számos funkciót és eszközt kínál a mérési folyamatok széles skálájának kezelésére. Ön könnyedén létrehozhatja és megtervezheti a mérési folyamatokat, beállításokat, szenzorokat és jellemzőket a mérési tervben.

Gyűjtsön mérési adatokat gyorsan és pontossággal a CMM-en keresztül a Rational DMIS használatával. Az egyszerű és megbízható adatgyűjtés lehetővé teszi, hogy valós időben rögzítse a mérési eredményeket.

Az alkalmazás a mért adatokat összeveti a tervezett méretekkel, és elemzi a mérési eredményeket. Ezáltal felfedezheti a potenciális hibákat és előre lát a minőségi problémák megelőzéséhez.

A Rational DMIS automatikusan generál jelentéseket, amelyek tartalmazzák a mérési eredményeket, a szabványoknak való megfelelést és a lehetséges hibákat. Ez egyszerűsíti a dokumentációt és növeli a hatékonyságot a jelentéskészítés folyamatában.

Oktatás 4

A Rational DMIS egy elengedhetetlen eszköz a gyártóknak és az ipari vállalkozásoknak a gyártási folyamatok hatékony ellenőrzéséhez és minőségük biztosításához. A pontos mérési adatok időben történő felismerése és korrekciója hozzájárul a termelékenység növeléséhez és a selejt csökkentéséhez.

Oktatás 5

Válassza a Rational DMIS-t a megbízható és precíz mérési folyamatokhoz, amelyek garantálják a termékek kiváló minőségét és az ügyfelek elégedettségét. Kezdje meg a hatékony mérési folyamatok és a prémium minőségű gyártás új korszakát a Rational DMIS segítségével!

Rational Dmis User Manual letöltése

Kérdése van oktatással kapcsolatban? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségen: office@zalner.hu

Rational Vue – optikai mérőgépekhez

Fedezze fel az erőteljes DMIS szabványú mérőszoftvert, amely 2D és 3D technológiával a valós idejű 3D korszakban segíti a kontaktusmentes optikai szenzorokat, tapintó szenzorokat és lézerszenzorokat a legbonyolultabb alkalmazásokban.

Kontúr érzékelés - Gyors, pontos és megbízható él érzékelés. Több ablakos automatikus kontúr detektáló mérőeszközök, amelyek optimalizálják a megfelelő mérési pontok felvételét, így csökkentik a szem fáradtságát és jelentősen növelik a mérés hatékonyságát.

Oktatás 6

Rational Vue navigációs zóna: Kép/Grafika/Építés/Képernyőkép - Egyszerű és gyors géppozíció-vezérlés az egér segítségével, vagy abszolút és relatív pozícióvezérléssel.

Algoritmus a rosszul detektálható élek mérésére, amely automatikusan kiválasztja a megfelelő irányt a gyenge élek gyors és pontos méréséhez.

Oktatás 7

A Rational Vue biztosítja a legfejlettebb algoritmust a CCD fókuszálásban, amely mikron pontossággal méri a magasságot.

A felszínprofil-szkennelés automatikusan megtalálja az él teljes szkennelését az egész zárt görbében, majd összehasonlítja a CAD elméleti görbével és meghatározza az alakhibát grafikus eszközök segítségével.

Teljes alkatrészprogramozás a CAD 2D programozáshoz az optikai rendszerhez, valamint a CAD 3D programozáshoz az érintőrendszerhez.

A Rational Vue -ban adott a lehetőség a 3D offline programozás szimulációjára, amely lehetővé teszi a 3D programok IGES fájl importálását vagy a 2D programok DXF fájl importálását.

A teljes ISO geometriai toleranciamérő szoftver gyorsan kiszámítja a távolságot, szöget, átmérőt, sugarat, kúpszöget és dimenziós toleranciákat; GD&T, vagyis körkörösség, egyenesség, síklapúság és pozíció pontosság, koncentricitás, kör futása és egyéb formák.

A Rational Vue lehetőséget biztosít a mérési adatok exportálását több formátumban, például IGES, DXF, Excel, Html, PDF, Txt, grafikai riportok stb.

Oktatás 8

SPC statisztikai funkciók, mint XBar-S, Xbar-R ellenőrző diagramok, Histogram stb

Rational Vue választható szenzorok: tapintó vagy lézerszenzor alkalmazása - mindenre kiterjedő mérési megoldásokhoz.

Rational Vue User Manual letöltése

Kérdése van oktatással kapcsolatban? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségen: office@zalner.hu

Tanúsítvány
ISO-9001 Tanúsítvány
HVG Ajánlott Cég
Vállalható Üzleti Szereplő
ISO-9001
Tanúsítvány
HVG
Ajánlott Cég
Vállalható
Üzleti Szereplő