Hírek


2023 Control Messe / Stuttgart2023 Control Messe / Stuttgart
2023 Control Messe / Stuttgart (2023.05.09 - 12)

Nemzetközi növekedés, magyar hajó idegen vizeken

Egy év telt el, eljött az idő a visszatérésre, immáron önálló standdal. A rendezvény 0. napján egy kellemetlen esőzés fogadott minket, a kilátásokat már csak az rontotta, hogy a standépítőknek egy igen hosszú sorban kellett beküzdenie magukat a kiállítás területére. Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mert a kezdeti nehézségeket követően a teljes építkezés gond nélkül ment, a mérőgépek szabad ég alatti mozgatása során még a nap is kisütött. Joggal érezhettük, hogy a nyitásra összeállt a teljes kép, minden gép beüzemelve, a bemutató mérőprogramok szépen futottak. A kiállítás első napján menetrendszerűen a távol keleti kollégák voltak túlsúlyban, számtalan lejegyzést készítve az újdonságokról. Ezt követően igen nemzetközi lett a hangulat, számos külföldi látogató tette tiszteletét a standunknál, örültünk, hogy kapcsolódási pontokat találtunk belga, holland, svájci, dán, lengyel, cseh, török, szlovén, magyar és nem utolsó sorban német partnerekkel. Utólag is köszönjük a kiváló hangulatot és értékes kapcsolatokat mind a jövőbéli ügyfelek és mind a viszonteladók terén egyaránt.


Feltöltve: 2023-11-05 14:16:02

2022 Control Messe / Stuttgart2022 Control Messe / Stuttgart2022 Control Messe / Stuttgart
2022 Control Messe / Stuttgart (2022.05.03 - 06)

Közös kooperáció német partnerünkkel, a MICRONISE GmbH & Co. KG. - vel

Első alkalommal tettük tiszteletünket egy világpiaci kiállításon, egészen pontosan a választás Németországra esett, kinti partnerünk ösztönzése végett. A közös munka a német Micronise-al eljutott arra a szintre, hogy együtt mutassuk be az UNIMETRO brand eszközeit, valamint méréstechnikai szolgáltatásainkat. A fogadtatás várakozáson felüli volt, nyugodtan kijelenthetjük, megbízható partnerre mindig szükség van méréstechnika terén. A hasznos kapcsolatokon felül újabb inspirációt kaptunk: az INSIZE kézi mérőeszközök magyarországi forgalmazója lettünk. Megállapíthatjuk, lesz még a jövőben is ZALNER lobogó a Control Messe kiállításon.


Feltöltve: 2023-11-05 14:15:05

2021 Automotive Hungary / Budapest2021 Automotive Hungary / Budapest
2021 Automotive Hungary / Budapest (2021.11.16-18)

Covid utáni első nagy találkozó: minden újra a régi?

Nagy várakozásokat követően végre személyesen találkozhattunk az autóipari megoldások felé érdeklődést tanusítókkal. Üde színfoltja volt a rendezvénynek a számos, műszaki tanulmányokat folytató hallgató látogatása, akiknek mindig különleges élmény bemutatni a tevékenységünket. A kiállításon elsősorban magyar ügyfelek tették tiszteletüket, ezt a homogenitást csak 1-1 osztrák partnerünk látogatása tudta megtörni. A rendezvényen mások is hiányérzetüket fejezték ki az online tér találkozói kapcsán, mindenesetre abban közös volt az egyetértés, hogy mindannyiónkat kötelez a társadalmi felelősségvállalás, így hasonló helyzetben a jövőben is online tartanánk a kapcsolatot. A látogatók számával elégedettek lehettünk, kiváló beszélgetésekben vettünk részt és még kiállítókkal is sikerült közös kooperációkat indítani. Mi többet várhatunk egy kiállítástól?


Feltöltve: 2023-11-05 14:14:02

2021 Ipar Napjai
2021 Ipar Napjai (2021.06.15-18)

Kiállítani online térben: elég egy Teams meeting a termékbemutatóhoz?

Röviden a válasz nem. Talán mindannyian ismerjük az online meeting-ek adta előnyöket, a felül ing - alul mackónadrág kombinációt, az utazási idő redukálását, a szabad meeting room-ok vadászatának szükségtelenségét. Ennek ellenére igenis rendkívül fontos az első benyomás egy új kapcsolat kialakítása során, ahol a kommunikáció csak 7-10%- a verbális, az összes többit igen nehéz, vagy szinte lehetetlen egy monitor előtt ülve éreztetni a beszélgető partnerünkkel. Ez mellett kifejezetten fontosnak találjuk az eszközökkel történő találkozást is: minden alkalommal hangsúlyozzuk, hogy jobb, ha a partner hoz egy minta darabot. Egy bemutató mérés során a legkönnyebb látni, hogy mekkora segítség lesz a saját telephelyen az új eszköz használata. Nem titkolt hátsó szándékunk a felhasználóbarát szoftvereink szemléltetése is, ami mindig többet ér, mint 100 értékesítői szó.


Feltöltve: 2023-11-05 14:13:48

Tanúsítvány
ISO-9001 Tanúsítvány
HVG Ajánlott Cég
Vállalható Üzleti Szereplő
ISO-9001
Tanúsítvány
HVG
Ajánlott Cég
Vállalható
Üzleti Szereplő