Gép értékesítésről


Az általunk forgalmazott berendezések fejlesztése és gyártása Távol-Keleten történik, a partnereinkkel kialakított jó viszony teszi lehetővé az európai felhasználói igények és elvárások becsatornázását már a fejlesztések korai szakaszában.

A ZALNER Engineering Kft kizárólagos európai disztribútora az Unimetro International Trading Co. Limited-nek, melynek R&D központja Kóreában, összeszerelő üzeme Kínában található.

Optikai Mérés (VMM)
Optikai Mérés (VMM)

Gyors és egyszerű megoldás. A technológia alapja egy nagyfelbontású kamera, ami felül nézetből készít felvételeket a mérendő testről, majd a pixelek távolságát konvertálja µm-be. A portfólióban található manuális és teljesen automata (CNC) mérőgép is. 3D tapintókkal felszerelt mérőgépeink multiszenzoros mérőgépként funkcionálnak, alkalmasak olyan geometria ellenőrzésére is, ami optikával korlátozottan vizsgálható.


Last updated 3 mins ago

Tovább olvasom...
Koordináta mérés (CMM)
Koordináta mérés (CMM)

A koordináta mérés napjainkban még mindig a legpontosabb méréstechnikai eljárás az iparban elterjedt mérési módszereket tekintve. Robosztus kialakításuknak és a gránit alkatrészeknek köszönhetően össztömegük több ezer kg, telepítésük speciális ismereteket kíván. Mérőszobák klimatizált helyiségében garantált az akár 1.7 + L/300 µm-es pontosság, de gyakran nyújt kiváló szolgálatot termelési, gyártó környezetben is.

Last updated 3 mins ago

Tovább olvasom...
Szerszám Bemérés
Szerszám Bemérés

Az optikai mérőgépeinkhez hasonlóan a szerszámbemérő gépek alapja is egy nagyfelbontású kamera. Az aktuálisan vizsgált megmunkáló szerszámról készül egy felvétel, ahol a pixelek távolsága kerül konvertálásra µm-be. Kiváló eszköz fúrószárak és marók ellenőrzésére, bemérésére.
Last updated 3 mins ago

Tovább olvasom...
Megfogó készletek
Megfogó készletek

Akár koordináta mérésről, akár optikai mérésről van szó, a FlexFix megfogó készlet a legjobb társ alkatrészek pozícionálásában és stabilizálásában. Sok időt tud spórolni a mérés előkészületeiben, továbbá jól dokumentálható a specifikusan felépített megfogás, a jövőben a mérés reprodukálása nem jelent kihívást a pozícionálást illetően.

Last updated 3 mins ago

Tovább olvasom...
One-Touch
One-Touch

Az AVANT 100 optikai mérőrendszer az UNIMETRO új képmérési technológiája. Abban különbözik a hagyományos 2D-s optikai mérőgépektől, hogy itt az alapvető pontosságú mérés biztosításához már nincs szükség lineáris mérőlécre, sem a termék képének nagy fókusztávolságú lencse segítségével történő felnagyítására.Last updated 3 mins ago

Tovább olvasom...
Tanúsítvány
ISO-9001 Tanúsítvány
HVG Ajánlott Cég
Vállalható Üzleti Szereplő
ISO-9001
Tanúsítvány
HVG
Ajánlott Cég
Vállalható
Üzleti Szereplő